Hiperkitap Veri Tabanı Aboneliği

Değerli araştırmacılarımız;

Hiperkitap veri tabanına 2024 yılı sonuna kadar abonelik sağlanmıştır.

Hiperkitap Türkiye’nin ilk ve tek akademik ve genel kültür kitapları içeren dijital kütüphanesidir. Hiperkitap; dil ve edebiyat, tarih, felsefe, psikoloji, hukuk, bilgisayar, çevre, kişisel gelişim, mühendislik ve teknoloji, ekonomi ve finans, tıp, işletme gibi 28 ana konuda 27.000'den fazla kitap bulundurmaktadır. On binlerce e-kitabın yanı sıra; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir.

E-kitapların üzerinde not alma, önemli görülen yerlerin altını çizme, telif haklarına uygun olarak paylaşabilme ve çıktı alabilme gibi özellikleri olan Hiperkitap, abone olan herkes tarafından, istenildiği zaman istenildiği yerden ve aynı anda çoklu kullanıcı tarafından ister webden ister mobil olarak erişilebilir bir veritabanıdır.

Başlıca özellikleri:

●       Bilgisayar, tablet ve mobil üzerinden 7/24 kesintisiz erişim.

●       Sistem üzerinde kişiye özel kitaplık oluşturma.

●       EPUB, PDF ve sesli kitaplar içerisinde akıllı arama ve detaylı filtreleme.

●       E-kitap üzerinde not alma, vurgulama, kopyalama ve anlam bilgisini öğrenme imkanı.

Erişim Adresi: https://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e011xww